Napster1602 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Cześć :-h Mam na imię Jakub. Często zaglądam na forum. DetalingClub.pl to kopalnia wiedzy dla nowicjusza w temacie pielęgnacji auta. Zaczyna mi się to naprawdę podobać :-bd Mam nadzieję, że moje BMW dzięki Waszym cennym poradom i mojej pracy trochę odmłodnieje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Siemanero ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Cześć Kuba, Jakie BMW, skąd pochodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napster1602 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Mieszkam w okolicach Konina. BMW E39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi