minetoo Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Taka nowinka ;) Ładnie pachnie i nie zawiera alkoholu jak inne produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Piotrek kto tym diluje ? próbowałem namierzyć ale coś mi nie idzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Sam sprawdzałem i wychodzi że tylko jedna firma w UK. Ma być i w Polsce niebawem, czyli już dwie. (szaleństwo hehe) Na razie zaznajamiam się z kilkoma gratami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Będę czekał na dilera ;) Inne produkty od Williamsa też fajne ? a i jak to mniej więcej cenowo wychodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mówili mi ale nie przywiązywałem wagi do cen i zapomniałem. Pewnie się dowiem. Póki co na prośbę znajomego, opiniuje mu cały system krok po kroku. Miałem nadzieję że ktoś to jeszcze ma ale widzę że lipton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi