amatoralesięstaram Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Siemanko, na imię mam Patryk mam 20 lat i jestem z Malborka :D jak sama nazwa mojego profilu mówi jestem amatorem w kwestii detailingu ale się staram. Jestem szczęśliwym posiadaczem GOLFA 4 1.9tdi jest to moje oczko w głowie o które moja dziewczyna jest strasznie zazdrosna bo spędzam z Golfikiem więcej czasu niż z nią :D zawitałem na tym forum ponieważ znalazłem tu dużo interesujących mnie tematów z których zamierzam bardzo często korzystać, oczywiście postaram się też dzielić moimi pomysłami i efektami mojej pracy. Golfik prezentuję się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witamy młodą krew :u Nie zaniedbuj dziewczyny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatoralesięstaram Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Nie zaniedbuję nigdy w życiu ! Żadna rzecz materialna mi jej nie zastąpi :D czasami ma gorsze dni i nienawidzi tego samochodu a czasami potrafi siedzieć ze mną 6 godzin w garażu i pracować przy autku co najważniejsze nie siedzi bezczynnie <3 dorwała się do pędzla i malowała: ale czasami i ja potrafię ją zaskoczyć na przykład imprezowy samochód z okazji urodzin czekający na nią po wyjściu z pracy ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi