Puncik Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Cześć, jestem Rafał, pochodzę z Bieszczad. Zainteresowałem się detailingiem po kupnie jeepka :) pozdrawiam forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Cześć Rafał, pokaż to cudo :) Mamy tu amatora terenówek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron man Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 jak jep to tylko kercher chyba że nówka to co innego ,bo odnowa wozu to koszta ogromne ,ale powodzenia czekam na zdięcia :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witamy na forum ! :ymapplause: Moje strony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi