Bezet11 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witajcie ! Mam na imię Bartek, jestem ze Skawiny (okolice Krakowa), mam 20 lat i posiadam swoją wymarzoną furmankę Audi A3 8P Sportback :) Detailingiem interesuję się od dłuższego czasu, zawsze pucowałem bryczki koło domu :) Teraz gdy posiadam własne 4 koła chcę coś więcej i strasznie zainteresował mnie profi detailing. Dodaje fotki autka :) A tutaj fotki z pierwszych prac przy samochodzie czyli amatorskie pranie tapicerki oraz całej podłogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ładne Audi, cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron man Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Zawsze do sprawy podchodzi się profesjonalnie chyba że się nie posiada wiedzy ani sprzętu to wtedy problem ,ale tu koledzy pomogą a taczka fajna jak na 20sto latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witamy na forum ! :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi