junior74 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Miał ktoś do czynienia z tym urządzeniem Konkretnie przy autach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron man Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Miał ktoś do czynienia z tym urządzeniem Konkretnie przy autach ? cześć co to takiego/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Odkurzacz piorący z funkcją gorącej piany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citrofan Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Badziew pierze tylko po wierzchu,sprzedaje chemie do tego ,jedynym plusem tego urzadzenia jest to ze nie przemacza tapicerki i auto szybko mozna oddac klientowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 O to właśnie mi chodzi aby wyprał na tzw "sztukę z wirzchu" Jakość jest nie istotna Ilość,niska cena i szybkośc jest ważna Masz kogoś kto by to g....o porzyczył na próbę odpłatnie oczywiście Wiem,że w Dojazdowie to sprzedają ae cena jest dość duża i muszę mieć to na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Sąsiad chyba do kanara musimy się pokulać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A masz kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deal Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ja uzywam . pierze tylko wieszchnia warstwe . jesli da sie prespray z glori i dos sporo piany . ja jeszcze plucze troszke czysta woda daje calkiem spoko efekt . dzialam mobinie i duzo ludzi chce miec sucho odrazu . wiec to plus . cena spora 12tys nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ja uzywam . pierze tylko wieszchnia warstwe . jesli da sie prespray z glori i dos sporo piany . ja jeszcze plucze troszke czysta woda daje calkiem spoko efekt . dzialam mobinie i duzo ludzi chce miec sucho odrazu . wiec to plus . cena spora 12tys nowa Na jakim terenie działasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi