tafid Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Cześć wszystkim, Nazywam się Dawid i mieszkam w Olsztynie. W temacie detalingu jestem kompletnie zielony, ale mam nadzieję że to się zmieni, bo przecież największa satysfakcja jest ze zrobienia czegoś samemu :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Cześć Dawid, witamy na forum :) Mówisz, że dostawcze niewygodne? A ja akurat w takie się przesiadam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezet11 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ojj dostawczaki coś pięknego :) Sam posiadam Transita z 99 roku :D Aktualnie po pełnym malowaniu i konserwacji więc jest na czym oko zawiesić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witamy na forum ! :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi