koper009 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich. Od jakiegoś czasu mam auto, które daje mi frajdę z jazdy i frajdę z jego wyglądu. Zacząłem więc o nie dbać i tak powoli kompletuje się chemię i urządzenia - a dzięki temu forum, mam nadzieje trochę się podszkolić w tym wszystkim :) tutaj możecie zobaczyć post o moim Batmanie: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=82643/ poniżej kilka zdjęć z moich prac oraz zestaw kosmetyków który posiadam :) A więc na półce : Szampon - Gyeon Q2M Bathe Glinka - Gyeon Q2M Clay Lakier - Meguiar’s Ultimate Compound Szyba - Gyeon Q2 View Wosk - Soft99 Fusso Coat 12 Months + próbka od DetailerShopP-ń - Collinite 476s a więc będzie teścik i to na dwóch autach :D A pozostały zestaw, który u nich wcześniej zamówiłem to: Czyszczenie wnętrza – plastik - APC Nielsen Cyclone Konserwacja wnętrza - PoorboysWorld Natural Look Ironoff - Gyeon Iron Taroff – Prickbort Opony - Gyeon Tire Skóra - Zestaw Colourlock + Furniture Clinic Leather Protection Cream Felgi - Poorboys World Wheel Sealant Na dniach pierwsza polerka K2 oraz zestaw past i padów :) Pierwsza zabawa z UC Porównanie wosków - jak dla mnie Fusso robi lepsza robotę ;) Opony i felgi na sezon letni 2015 Zabezpieczenie środka auta GYEON Q2 FabricCoat Zabawa z autem narzeczonej i UC oraz Fusso Sprzątnie środka już 3 octy w moim garażu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Cześć, witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi