Pajus Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mam na imię Sławek. Pochodzę z pomorza obecnie mieszkam w Liverpoolu :) posiadam parę gratów do czyszczenia wnętrza i zainteresował mnie temat detalingu .. z motoryzacją związany od zawsze .. po prostu to moja pasja :) Pozdro dla wszystkich i zabieram się za przeglądanie forum :) Piona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Cześć Sławku, miłego pobytu życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajus Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dzięki już parę ważnych informacji zaczerpnąłem i nie powiem ale forum czyste i przejrzyste i to się chwali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi