Tony Soprano Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witajcie. Wrzucam kilka fotek z projetku 603 ze ślubu takiej miłej młodej pary. Ach ta Pani Młoda... A pani Fotograf.... Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Bardzo mi się podoba ta Tatra, Panna, a fotografka gdzieś się w lusterku :shock: nie odbiła :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zdecydowanie podoba mi się ten wózek. Szkoda tylko tego przeciwmgielnego, no ale cóż - przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Auto z duszą... ;) Super.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Piękne auto! I jak się prezentuje... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 SCR, niestety, przepisy. A pani fotograf... Jej zdjęcia będę miał jak się z nią spotkam. Niestety, po w sumie około 15 godzinach prac przy aucie stwierdzam, że zabrakło mi jeszcze kolejnych 15 na dopracowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Niestety, po w sumie około 15 godzinach prac przy aucie stwierdzam, że zabrakło mi jeszcze kolejnych 15 na dopracowanie..Niedoskonałości które tylko Ty zobaczyłeś, tak? ;) No niestety, nie zawsze udaje się zrobić do końca wszystko jak planowaliśmy, ale skoro państwo młodzi byli zadowoleni to teraz na spokojnie - dla własnego sumienia - skończ Tatrę :) Mówiłem już przez telefon, powtórzę się i tutaj: Dla mnie mega bomba, auto robiło furorę i nie dziwię się - miało ku temu powody. Jak znajdzie się babka zdolna do poskromienia Adonisa to taką furką w dniu ślubu bym nie pogardził :D ;) Edit: Druga fotka, przy wieży/pomniku - hologramik? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 JJ. widzę, że i Ty zauważyłeś niedoskonałości... Tak, hologramik niestety. Ale Tatra jedzie spowrotem do Czech, bo źle zrobili silnik i prawa strona V - ki bierze olej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jeszcze ją wypieścisz na spokojnie kolego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Przemek, wrzuciłbyś jakieś dane tech. dla potomności. rzadko się widzi takie autko. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi