siara_nh Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam panowie, ostatnio zrobiłem sobie "polerkę" ( końcówka do wiertarki + pasta k2 ultra cut) wszystko spolerowałem potem nałożyłem wosk i spoko, ale ostatnio umyłem samochód i pod słońce pojawiły się takie chologramy / refleksy -nie wiem jak to nazywać - umyłem samochód jeszcze raz ale nic to nie dało, ( nie wydaje mi się zebym przypalił lakier bo co chwile sprawdząłem jego temperature) znajomy twierdzi ze prawdopodobnie źle nałozyłem wosk - więc umyłem auto i zacząłem nakładać wosk - faktycznie jest troche lepiej ale nie tak jak być powinno , czy macie jakiś pomysł co mogę zrobić - czy jakoś "zdjąć " ten wosk czy moze jakoś uszkodzilem lakier tą pastąbardzo prosze o pomocsamochódHonda Accord VII czarny metalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 kup coś lepszego jak tempo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 i to jeszcze honde- nie chcę widzieć jak wygląda :D jeżeli w ogóle usunąłeś ryski to trzeba powtórzyć ostatnie etapy korekty lakieru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Skąd jesteś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 musi wygladac "fajnie" chcialbym zobaczyc te hologramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi