golden0282 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Na dysku znalazłem jeszcze taką robótkę . Do pełnej satysfakcji przydało by się jakieś 100 godzin , ale niestety do dyspozycji miałem tylko dwa dni. Nie za bardzo pamiętam czego używałem . Lakier odświeżyłem jednokrokowo DA . Właściciel stwierdził , że lakier wcale nie jest zły , jest co prawda na nim kilka rys , i jeżeli uda mi się coś z nimi zrobić to będzie fajnie , jeżeli nie to trudno , świat się nie zawali Faktycznie jest kilka rysek przy lampie plus kilka tu i tam..... We wnętrzu było co robić ;) Na zewnątrz też ... Rys na lakierze zostało 100 milionów , ale i tak sporo odżył a właśnie taki był cel ;) Tyle :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Przy takim macie to od razu widać różnicę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 To są detailingi a nie mizianie nowego auta jedną szmatą. Gratuluje przeprowadzonej metamorfozy! Lakier 1step? Czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 To są detailingi a nie mizianie nowego auta jedną szmatą. Gratuluje przeprowadzonej metamorfozy! Lakier 1step? Czym? Takiego odgruzowania detailingiem bym nie nazwał , dokładne oczyszczenie takiej ilości syfu w takim czasie jest niemożliwe , nie wspominając już o lakierze itd. Ale dzięki za komplement :D , Robiłem to auto jakieś 2-3 miesiące temu wtedy miałem tylko S17 i Wolfsa medium do one stepów , więc był to któryś z nich, na średnim padzie nat lub flexi / Das Pro 6 . Moim zadaniem z zewnątrz było umycie i nawoskowanie , ale widząc potencjał w tym lakierze i mając trochę wolnego czasu postanowiłem go dobrze nawoskować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi