golden0282 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam, kolejne auto trafiło do mnie na dwudniowe czyszczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 KOT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Podoba mi się :) Zarówno auto jak i praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Auta chyba od jakiegoś pasjonata, modelu zupełnie nie znam więc z niecierpliwością czekałem na zdjęcia całości :) Świetnie to wyszło, auto nabrało świeżości :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kombajnistatipo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jak na pasjonata to w środku lekki syf. Ale po to jedzie się do goldena by się błyszczą. Ogarnięty od a do zet. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi