golden0282 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam Przyjechało do mnie jak na ten kraj trochę nietypowe audi . Cel odświeżenie , czas wykonania : nie podaję bo w takim czasie nie da się tego zrobić :D . Ale że większość rzeczy została zrobiona z boską pomocą , to myślę że tragedii nie ma ;) , Przy aucie pomagało mi kilku bogów , między innymi Zeus , Dionisus , Hestia ,Helios , Ares i Hades , więc tu nie ma mowy o żadnej lipie . . Do tego jeszcze kilku pomocników z ADBL , skóry wyczyszczone cleanerem SG , potem wysmalcowane odżywką gliptone , lakier przeciorałem menzerną 400 na padzie z mikrofibry na DAS pro 6 , sprawdzenie ile hologramów zostało wykonałem za pomocą brinkmana IPA 1:1 2 razy i fluid cleanser BH , opony polałem endurancem , na koniec lakier namleczkowałem Cherry glazem na DA , na niego SG i na koniec przetarłem Spid łąjpem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dobra robota :u Pochwal się, ile czasu to robiłeś? To Zeus się tak pieni? Ile czasu leżał? Ja przy wnętrzu wyciągam jeszcze tylne siedzisko. Mało roboty a można znaleźć różne artefakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tak to Zeus , taki widok ujrzałem po około minucie od nałożenia piany :angry: , i tak samo było przez ostatni tydzień , mleko leciało mi z umierającej pianownicy ;) , ale od dzisiaj już mam nową , wiec mycie znowu jest przyjemnością :D . Jutro spróbuje nagrać Zeusa w akcji . Co do wyciągania tylnego siedziska , hmm przejrzyj zdjecia jeszcze raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi