Dagmara Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dzień dobry, jeżdżę Astrą J i już się cieszę na możliwość skorzystania z wiedzy i doświadczenia w zakresie detailingu Szanownych Forumowiczów :-) Miłego dnia, Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witamy :-) Aż się dziwię, że imię żeńskie i nikt nie prosił o dodanie zdjęcia użytkowniczki 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citrofan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witamy koleżanke napisz z kąd jesteś to może ktoś Ci pomoze w przygodzie z detailingiem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Cześć Dagmara, skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagmara Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Najmocniej przepraszam, dopiero dziś zobaczyłam że nie odpowiedziałam na Wasze pytania :ymsigh:Jestem z Siemianowic Śląskich. Zdjęcie zaraz dodam ale w porównaniu z sygnaturką Admina to szału nie ma :-) Serdecznie pozdrawiam, Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Cześć :-h Muszę Cię zmartwić na tych astrach jest bardzo słaby lakier mam takie pod opieką i niektóre egzemplarze rysują się od rekawic z wełny :cry: Polecam od razu jakąś powłokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagmara Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Cześć Marcinie, no to faktycznie mnie zmartwiłeś? :-(Jeszcze się w tym słabo orientuje, ale słyszałam że powłokę najlepiej jest nałożyć w profesjonalnym salonie i koszt tej usługi jest znaczny! Ale bardzo dziękuję za poradę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Nie koniecznie u mnie powłoka Tenzi Q7 wraz z materiałem i nałożeniem kosztuje 350 zł brutto Dostajesz 1 rok gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi