kuba Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tytułowa Black Betty Było M3 czas na M5 :-] Czas pracy: 36h Użyte produkty Korekta lakieru: - glinka Smartclay - 3M Fast Cut + - Smartwax Hevy Cut Compound - Smartwax Medium Cut Compound - Smartwax Finishing Glaze - pad Metabo zółty - pady Hex-Logic (pomarańczowy, biały) - pad 3m zółty Wosk jak zwykle to Smartwax Concourse Felgi: - Attack do felg - Rimwax Wnętrze: - Smartleather - Smartdressing - Smartgel - Smartcarpet Zdjęcia: Przed Mycie 50/50 Wnętrze Efekt finalny Parę M zostało mi jeszcze do zrobienia żeby zapełnić kolekcję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Piękne auto ;) A robota jak zawsze - profi. ;) Atak do felg....... nieśmiertelny, śmiertelnie skuteczny. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Fenomenalne zdjecia 50/50 super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Kuba, wykazujesz się maestrią nie tylko w detailingu ale i w fotografii :o Fotki powalają, praca też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dzięki chłopaki. Przy okazji tego samochodu powstało bardzo dużo zdjęć do poradnika smartwax/g-force, mogę je dorzucić w tym temacie. Na początek moje ulubione :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Super robota... Mam tą samą fibrę co ty na ostatnim zdjęciu, jest super, używam ją razem z QD... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Świetna robota, ta M5ka daje rade. Co do ostatniego zdjęcia to też byłoby moim ulubionym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Gratulacje prentki ładny czarnuch wrrrrrr aż bulgocze ten silnik miodzio. Super fotki i ostatnia też dobra czarna hehe :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Samchód super ale mnie wszystkie fotki sie nie ukazują :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Piękne auto, super efekt, a i pomocnik nie najgorszy ;) A na poważnie to widzę że w razie kłopotów mam do kogo uderzyć o pomoc w Bydgoszczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nie mówię o pracy, bo wiadomo, że majstersztyk. Fotki są naprawdę bajeczne, jak z gazety :) Więcej zdjęć bzyki prosimy! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Piekna robota,widze ze nowe pasty ze SmartWaxa daja rade ;) auto jeszcze piekniejsze tylko ten uchwyt do bata CB :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Piekna robota,widze ze nowe pasty ze SmartWaxa daja rade ;) auto jeszcze piekniejsze tylko ten uchwyt do bata CB :roll: Co najgorsze nie dało się tego gówna odkręcić tak pordzewiałe były małe śrubki imbusowe które to trzymały... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi