brzozek Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Panowie tygodniowa Toyota Verso czerwona/ malinowa, własciciel chce C1'ke żeby mu położyć. Jak z aplikacją ? nie tykałem jeszcze powłok, lakieru na elementach od 96 do 140 mikronów więc jest co drzeć. Jakaś inna sugestia co położyć ? łatwego i przyjemnego żeby nie tracić i tak już szarganych nerwów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Tygodniowe auto? Ja sie nie pier...lę oczyszczam i kłade powłoke a nie dre po ch.. Coś innego tzn? Chcesz zarobić więcej czy ten od Toyoty to swój chłop? Jak swój to nałóz mu C1 a jak obcy to Tenzi Q7 i będzie w NIebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dzięki Junior, swój chłop więc C1 wpadnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ale gdzie jest problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja ostatnio jestem pozytywnie zaskoczony po działaniach z TAC Magic Quartz Shine. Prawdę powiedziawszy,nie widzę sensu płacenia 2krotności za porównywalne produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi