PaPson Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Panowie mam taki problem, przyjechało do mnie dzis subaru impreza na usuniecie śladów po naklejkach, klej jest do usunięcia, ale zostały ślady bo naklejkach i nie jest to klej, wydaje mi sie ze tam gdzie była folia został dziewiczy lakier, a po za nią lakier sie lekko wypalił, czy tylko krekta bedzie wchodzic w gre? Z góry dzieki za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Tylko i zmartwię Cię może nie pomóc Tam gdzie nie było naklejki lakier wyblakł od UV Może zostać delikatna różnica w barwie,ąle poinformuj o tym właściciela przed robotą i po sprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi