shifty Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich zapaleńców dobrego wyglądu samochodu i nie tylko ;) Mam na imię Sławek i z detailingiem jestem związany blisko 8 lat. Mam nadzieje, że to forum będzie ciekawym miejscem dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Czesc Slawek milo Cie powitac, chyba sie znamy osobiscie :) DB Warszawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Cześć Sławek!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 cześć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witaj :) A z jakiej częsci wawy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Czesc Slawek milo Cie powitac, chyba sie znamy osobiscie :) DB Warszawa?Witaj Sebastian, dokładnie chyba masz racje :-) Zazwyczaj nie przesiaduje na forach stąd też pewnie wiele osób znam ale nie kojarzę za specjalnie po waszych nikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witaj :) A z jakiej częsci wawy jesteś? Najczęściej przebywam na Woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Czesc Slawek milo Cie powitac, chyba sie znamy osobiscie :) DB Warszawa?Witaj Sebastian, dokładnie chyba masz racje :-) Zazwyczaj nie przesiaduje na forach stąd też pewnie wiele osób znam ale nie kojarzę za specjalnie po waszych nikach. Milo sie dzisiaj rozmawialo przez telefon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 3 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 To i ja się przywitam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi