golden0282 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam , w ostatnim tygodniu miałem przyjemność popracować przy skodzie Octavii VRS z 2011 roku , na pierwszy rzut oka auto wyglądało bardzo dobrze jednak właściciel postanowił dać jej coś więcej :) . Praca zajęła mi około 25 godz Użyte środki : Mycie / dekontaminacja Szampon -Presta Suds / ADBL Pro Piana -Zeus Unique Deironizer - ADBL vamire liquid Tar Remover - Vasco prewash ADBL tar remover Środek do opon - Truck Uniqe 1:10 Glinka- Geyon APC - ADBL Suszenie - fluffy / kompresor 50 l Lakier KOCH heavy cut biały NAT , Antihologram / Czerwony NAT Silicone remover Koch, IPA 1:1/ Tac intensive oil cleaner / Williams pre clean Powłoka Williams Dresingi : Plastiki - Aphrodite Unique Opony - Reflect Auto Care Felgi Sonax wheel sealant Wydech : Gtechinq M1 Szyby Gtechniq G5 Wnętrze APC - Dionysus Unique 1:20 Dressingi - Natural look Szyby - ADBL Glass cleaner Skóry - zestaw colourlock strong Auto przyjechało umyte przez właściciela dzień wcześniej. Na pierwszy rzut ADBL tar remover po jakimś czasie vasco prewash , piana mycie ,vampire liquid ,glinkowanie, piana , mycie suszenie, garaż :) Inspekcja i polerowanie Po polerowaniu , porządne mycie , odtłuszczenie lakieru 4 różnymi środkami , dressingi i to co tygryski lubią najbardziej :D Po powłoce przyszedł czas na wnętrze , które poza fotelami wymagało jedynie pożądnego odkurzenia , pseudo skóry potraktowałem colourlockiem . Efekt końcowy Dziękuję za uwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi