golden0282 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam Nie tak dawno temu miałem okazję przygotować fajnego golfika mk4 na jeden z największych zlotów fanów motoryzacji w Irlandii . Moim zadaniem było zająć się lakierem , środka nie ruszałem Mycie / dekontaminacja Szampon -Presta Suds / ADBL Pro Piana -Zeus Unique Deironizer - Vampir ADBL 1:1 Tar Remover - Vasco prewash ADBL tar remover Środek do opon - Truck Uniqe 1:10 Glinka- BH Medium APC - ADBL Suszenie - fluffy / kompresor 50 l Lakier 1. Makita / Koch HC / biały NAT, 2. DAS 6 PRO +Żółty NAT S17 3.DAS 6 PRO +Czerwony NAT Antihologram Silicone remover Koch IPA 1:1/ Tac intensive oil cleaner Gyeon Prime /Cure Dresingi : Plastiki - Aphrodite Opony - Reflect auto care Felgi Sonax wheel sealant Szyby CGP/Ipa Gtechniq G5 Wydech : Gtechinq M1 Z racji tego , że czasu nie miałem zbyt wiele , bo jedynie dwa dni ,to do pracy zabrałem się koło 6 rano . O tej porze było jeszcze dość ciemno, więc przed pracą nie zrobiłem praktycznie żadnych zdjęć Ja widać jest co robić Po około 18 godz polerowania czas na resztę : mycie , na szybko ogarnąłem silnik , powłoka itd Czas zobaczyć co z tego wyszło A tak autko prezentowało się podczas DUBSHED 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 R32, już coraz mniej ich zostało.Zwykły metalik? Bo chyba za mało ziarna na LC9Z?W tym czasie nieźle wyszło :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi