Emig Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam,jaki mi polecicie wosk na czarne mondeo mk4? myślałem nad: -meguiars ultimate wax lub gold claas carnauba -dodo juice blue velvet lub purple haze a może jakiś inny? chodzi mi głównie o jak najlepszy efekt wizualny.samochód będzie po korekcie. jaki cleaner do tego?(shiny garage jest ok?) jakie produkty polecicie do do opon oraz plastików zewnętrznych.myslałem o produktach od megasa. z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Wosk wiosna Lato kup Poorboys Natys Blue albo Red są to woski naturalne dają bardzo ładny efekt mokrego lakieru sprawdzone no i cena normalna 70-90zł a co do cleanera to mogę polecić Prima Amigo wydajny, łatwy w docieraniu , przyjemnie pachnie cena coś koło 80 zł jak pamietam . Z megsa do opon Endurance daje rade pozostawia satynowy efekt który utrzymuje sie przyzwoicie. Produkty od schiny garage są jak najbardziej do polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 A co powiesz o tych woskach co pisałem zastanawiam się nad gold claas od megasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Tu nie pomogę nie testowalem. Kup przetestuj wyrobisz własną opinię kupisz kolejny i będziesz wiedział czy warto było ;) Człowiek uczy się najlepiej poprzez własne doświadczenia taka moja rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qah Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Z Megsa godny awagi jest Ultimate Liquid Wax w wersji box dają z aplikatorem i mikrofibrą.Prosty i nie wymagający dużo od usera.Można aplikować w każdych warunkach, nawet w pelnym słońcu.Dobry nawet na plastiki i felgi.Nie zostawia białego nalotu.Mam na zbyciu prawie cały tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi