Mankovich Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Cześć Wam wszystkim. Jestem tu nowy, więc się przedstawię. Nazywam się Maciej i jestem w Lublina. Zainteresowałem się tematem, który porusza to forum, ponieważ jako pasjonat Alfy Romeo, kupiłem ostatnio kolejną, tym razem bardzo zadbaną alfę 166. Chcę, żeby wyglądała najlepiej, jak może, więc chcę się nią poważnie zająć. To nic, że żona płacze, że nie mam dla niej czasu, dzieci nie poznają ojca a jak pytają w urzędzie o adres, to przypadkiem podaję adres garażu a nie domu.... Nie no, żartuję, aż tak źle nie jest. Chętnie podpatrzę coś od ludzi, którzy się znają na rzeczy, więc będę tutaj wpadał i zaglądał. A poniżej moja Alfa. https://goo.gl/photos/U9RbPw1pBLDjzaCM6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 To i ja się przywitam, jako nowa osoba odpowiedzialna za forum od strony technicznej :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi