marctwain Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 http://www.chemicalguys.com/ELECTRIC_BL ... cc_303.htm Jak by kosztowało ze 100pln i było na 230V.... Ciekawe jak działa.. tyle co 3 porządne spore ręczniki. :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 5 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 jest jeszcze cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Maciek, a tego "Czarnego Barona" gdzie sprzedają - w CYC-u???? Na filmiku YT fajnie daje radę :) Choć chyba ten CG z linku Mariusza jest poręczniejszy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Może poręczniejszy ale na 110V. Trzeba by się bawić z transformatorem jakimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdi Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Moim zdaniem to lepiej kupić mocny odkrzacz z funkcją nadmuchu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 lepiej kupić mocny odkrzacz z funkcją nadmuchu ;)A są takowe???? Jakiś link bom dzisiaj leniwy :D Do kupienia w kraju oczywiście.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 6 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Fonnes Czarnego Barona znalazłem np tu http://www.polishedbliss.co.uk/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdi Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 fonnes o np. taki http://www.allegro.pl/item1024012200_od ... worki.html lub tańszy http://www.allegro.pl/item1012964409_od ... dmuch.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 tdi, dzięki za linki, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić zdmuchiwania, takim odkurzaczem, wody z dachu wysokiego SUV-a mając do dyspozycji tylko standardową rurę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdi Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 tdi, dzięki za linki, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić zdmuchiwania, takim odkurzaczem, wody z dachu wysokiego SUV-a mając do dyspozycji tylko standardową rurę :( Rurę zawsze można przedłużyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Czarnego Barona znalazłem np tuMaciek, drogi, kurka,ten Baron :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jednak coraz bardziej się przekonuję, że dmuchawka jakaś się przydaje. Zawsze z lusterka czy spod listwy po wytarciu potem coś wyleci i zachlapie w czasie jazdy, na pół drzwi. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Jak masz asfalt od razu. Ja muszę dojechać i zdąży się przyczepić coś do mokrego. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Zawsze jest jeszcze mycie bezwodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 na www.KA.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Raz, usuwając rysę, przeleciałem punkt na lakierze suszarką. Efekt był natychmiastowy, więc myślę, że ta dmuchawa to by był czad dla detailerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra dmuchawa nie jest zła :) swoje zadanie spełniaa nieźle już sam kompresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 A czym suszycie auta? MF, ircha czy wafel? Zauważacie jakieś różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Irchą wytrzyj nos po czym wyrzuć ją do śmieci! :? Ja po pierwszym myciu przed korektą używam Water Magneta od Megsa ale coraz bardziej mnie rozczarowuje. Po drugim natomiast używam Jana Niezbędnego do podłóg i on doskonale zbiera wodę. Łapie go za rogi i przeciągam po lakierze. Zostaje suchy, bez poprawiania. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Water magnet jest dobry do wykończenia suszenia. Najlepszy jaki miałem to fluffy dryer niebieski z czerwonym obszyciem, gad jak naciągnie wody z dachu to ciężko przeciągnąć. A zaczynam od szyby czołowej, żeby sie zwilżył. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ciekawe, słyszałem już wiele opinii ludzi rozczarowanych Magnetem. Panie Meguiars, coś te wafle nie działają. Natomiast o Fluff Dryerze zapamiętam, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Też mam Magneta i ..... jestem rozczarowany pomimo zastosowania procedury startowej czyli najpierw trzeba nawilżyć ręcznik a dopiero potem wycierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi