ffeder Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 który szampon lepszy? SHINY GARAGE - Pink Gloss czy Shiny Garage Sleek&Bubbly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 23 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Pink Gloss z tego co pamiętam, jest szamponem z woskiem. Sleek&Bubbly to tzw. lepszy szamponem tej marki, na mnie nie zrobił wrażenia i zdecydowanie bardziej polecam ADBL Shampoo, Good Stuff Lion's Power, FUNKY WITCH Wash & Posh Shampoo czy Rise & Shine Big Apple. Wybór szamponu to według mnie sprawa indywidualna, jeśli chodzi o zapach, poślizg, ilość piany itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffeder Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 z tego co podałeś to w rozsądnej cenie jest Rise & Shine Big Apple 5L za 90zł jakie on ma walory? w tej cenie i takiej ilości to jedyny szampon godny uwagi? bo zapach mnie nie interesuje a co sądzisz o tym Mainz Passion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Nie ma już Krzyśku marki Mainz, jednak odpowiednikiem Mainz Passion jest szampon od CarChem Car Care Shampoo 1900:1 LC 261. Możesz go kupić u naszego forumowego partnera CarChem Silesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffeder Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 na allegro jest jeszcze dostępny Mainz http://allegro.pl/listing/listing.php?order=qd&string=Mainz+Passion+&bmatch=base-relevance-floki-5-aut-1-3-1025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Nie kupuję na Allegro, więc nawet nie widziałem, że jeszcze ktoś posiada ten szampon w sprzedaży. Jeśli jest to warto kupić - ogólnie w wiadrze Mainz mocno się pieni, daje dobry poślizg rękawicy i na lakierze jest naprawdę mało piany, przez co spłukiwanie jest ułatwione :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffeder Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 zastanawiam się nad Rise & Shine Big Apple 5L albo Mainz Passion 1L co myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Wybór należy do Ciebie, naprawdę szampon to sprawa dość indywidualna. Sporo cech, które nie każdemu pasują ilość piani na aucie, poślizg, walory zapachowe, wygląd etykiety itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffeder Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 to jest mój pierwszy taki poważniejszy szampon i jak dla mnie to najważniejsze jest tylko żeby dobrze mył i wosku nie gryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 25 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Więc kup sobie 500 ml - Shiny Garage Orange Car Shampoo, bez sensu jest kupować duże opakowanie na początek. Lepiej mniejsze i próbować co chwilę kolejny szampon, będziesz miał większą frajdę z detailingu co chwilę odkrywając coś nowszego ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffeder Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 dobry pomysł ale nie ekonomiczny dostałem takie środkiPro-Chem Truck i Beco Tracline X-Cleanczy mogę je stosować jako APC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Dnia 25.11.2016 o 18:28, ffeder napisał: dobry pomysł ale nie ekonomiczny Prowadzisz studio, że potrzebujesz kupować 5 litrów szamponu? Kupowanie dla siebie dużych opakowań szamponów uważam za bezsensowne. Osobiście myję dość często samochody, ale posiadam kilka szamponów z których korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffeder Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 zamówiłem dzisiaj trzy szampony ADBL Shampoo Szampon Koncentrat Zapach Coli 500ml SHINY GARAGE Orange Car Shampoo Szampon 500ml SHINY GARAGE Sleek Bubbly Premium Szampon 500ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 29 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 To czekam na relację w odpowiednim dziale ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffeder Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 w którym dziale? co to znaczy LOOK np.po QD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekrybka Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Sam używałem szampon firmy Shiny Garage & Bubbly i na prawdę świetnie się sprawdza w przypadku pielęgnacji mojego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebastianM Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Ja nie mam dużego doświadczenia w detailingu, bo też dbam tylko o swoje auto. Na ten moment kupiłem butelkę Wax Shampoo w dobrej cenie od kolegi i po dokładnym myciu różnica jest duża, nie niszczy lakieru i nadaje lekkiego połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi