GRUBEER Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nie jestem osoba co się lubi chwalić wszystkim co się ma ale... część naszych zasobów mogę pokazać :P Zaznaczam ze maszynka dwu głowicowa jest tylko na wypożyczeniu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Kuba, grubo.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 10 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Nie jestem osoba co się lubi chwalić wszystkim co się ma ale... część naszych zasobów mogę pokazać :P Zaznaczam ze maszynka dwu głowicowa jest tylko na wypożyczeniu :P a co to za nowy smak coca coli? carnauba limited edition?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 a co to za nowy smak coca coli? carnauba limited edition?? :lol: nie, czysta żółta carnauba, dolewa jej jak wosk którym akurat woskuje, ma za małą jej zawartość :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ten nielsen pomarańczowy to jeden i drugi finnese? Czy dwa różne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ten nielsen pomarańczowy to jeden i drugi finnese? Czy dwa różne?Pitek patrzac od lewej Nielsen nr 1 Finnse nr 2 Liquid Gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Finnese kupiłem zeszłym roku i jestem b.zadowolony, idzie mi w mondku na boczki drzwi-sporo plastiku,i fotelik dziecka doczyścicłem ;) ps. Chętnie udostępnię gratis próbki tych wosków Autobrite i 3D do testu- 2 osoby. Bardzo ładnie pachną. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 a co to za nowy smak coca coli? carnauba limited edition?? :lol: To jest Golden Wax Polymer faktycznie limited edition (nr.butelki 0197) wtedy mielismy taka probke podarowana od Bialego Seba wie wiecej na temat pochodzenia tego wosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi