WiFi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 to mój zestaw jak na razie do tego polerka mf itp nie będę pokazywał szampon]y woski itp qd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ile szamponów i detailerów, a ja korzystam tylko z trzech ulubionych :D. Reszta to masa past polerskich, padów, fibr, polerek itd :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiFi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 42 minuty temu, WuWo napisał: Ile szamponów i detailerów, a ja korzystam tylko z trzech ulubionych :D. Reszta to masa past polerskich, padów, fibr, polerek itd :). a ja na odwrót mam parę past tylko i padów a reszta to co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Okres testowania produktów w dużych ilościach już minął i mam tylko produktu, które mi odpowiadają :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiFi Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 takie coś dziś wpadło [/quote] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiFi Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 w tym tyg wpadło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecav Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Ogarniałeś już "coś" przez H2O+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiFi Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Dnia 29.05.2017 o 13:29, kecav napisał: Ogarniałeś już "coś" przez H2O+ ? jeszcze nie, ale z forum widziałem że daje rade dlatego kupiłem, jakby gdzieś przy markecie ptak narobił a wody nie było pod ręka dlatego wożę to w podłokietniku w końcu na pewno się przyda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiFi Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Dziś przyszła moja wygrana w konkursie od Funky witch, dzięki paczka megaaaa inni powinni się uczyć jakie nagrody dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 21 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 @Funky Witch, niezłe nagrody zafundowaliście, inni muszą brać przykład z Was ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiFi Opublikowano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 wpadł prezencik od narzeczonej na urodzinki które już nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi