marctwain Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 a to nowe zabawki, dzisiaj przyszły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 marctwain, co to za wynalazek ten 3D ? http://www.3dproducts.com/bluepastewax16oz.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 No to na razie wszystko. Chyba :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mariusz :shock: masz fantazje :P zestawik dla mnie BOMBA :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Tak się kaszle :lol: a bez żartu dzięki. Strasznie to lubię :ugeek:Ty normalnie zbieracz jestes :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Kolekcjoner woskow i nie tylko normalnie Kiedys byl artykul w GT o Panu ktory mial taka ilosc woskow ze ten zapas wystaczyl by na kilkaset aut,woski w duzej mierze z najwyzszych pulek na ogol stosowane max dwa razy,bo Pan zakupil sobie jakis nowy produkt,moze Mariusz chce go pobic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Odpuszczam pełne wymiary wosków. Tylko sample już :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Przyjdzie i na niego czas :lol: Kiedyś latem kupiłem Ambersila, można brać smiało, nie wszędzie jest i skuteczny. Poza tym przyszły tydzień powinien przynieść nowości. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ten ambersil w sprayu w jakiej cenie? Słyszałem, że fajnie czyści zawiasy w drzwiach i ogólnie zaschnięty i zapieczony syfek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Coś około 26zł. I czyści. Jest kilka rodzajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Dzisiaj kolekcja wzbogaciła się o 30 nowych środków. Sam jestem zaskoczony ilością, historię ich trafienia do mnie opiszę później. Krótki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Yx77lCy5ng0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Fajne, tajemnicze, niebieskie pojemniki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 :shock: Zaczynasz dystrybucję? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Pokazuję, te, których nie widać na stronie z linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Mariusz całkiem pokaźna kolekcja. Aż się nie mogę doczekać Twoich opinii no i ciekawe jakie ceny tych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 A tu reszta towarzystwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 No proszę proszę gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Maniek, ale się obłowiłeś!!!! :shock: Ciekawe jak działają te pasty i mleczka poleskie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Mariusz, używałeś może już past polerskich Optimum? Wax Paradise pisał, że są to pasty idealne. Jestem ciekawy innych/większej ilości opinii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Używałem. Pasty są godne polecenia. Natomiast co do "idealności" - tylko niezakłócany porządek natury jest idealny. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Używałem. Pasty są godne polecenia. Natomiast co do "idealności" - tylko niezakłócany porządek natury jest idealny. ;)To spytam trochę inaczej ;) Czy to są najlepsze pasty na jakich pracowałeś? :twisted: (mam nadzieję, że nie pracowałeś tylko na tych pastach :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wzbogacona dzisiaj: W wersji 0,475L i sati w pełnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 To czekam na test i fotki nowosci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Czekałem na Clear mista. A że był u Kanara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Bardzo ładne te jesienne liście :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi