marctwain Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Zamontowałem półki (wyglada na krzywo :lol: ) ale nie jest. To co po kątach stało - na nie trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Piknie Maniek a w tych malych brazowych butleczkach to syropy masz? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Sample carvalet od Dzeja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 No i z czego śmiech? Wyglądają profesjonalnie.. :lol: Sprawdź pH ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A jak tam te produkty z Adam's Polishes? Może bym kupił bo kolega z forum widze że ma samplery w dziale kupię. Jakaś opinia mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Detailer jest całkiem ok. Nie odkrywa nowych "looków", po prostu detailer. Glass cleaner, w Hyde napisałem, bardzo ciekawy środek, gęstawy, ale bardzo dobrze czyści (sprawdzony na szybie czołowej od środka). APC - jak to apc. Działa i ładnie pachnie. Tyle sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Ok dzięki za info bo się zastanawiałem ale po rozmyślaniach wezmę Nielsena pojedyncze produkty i choć wyjdzie mniej to jednak są to opakowania 1l. Nad detailerem pomyślę przy ponownych zakupach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Powiem ci, że zaintrygowałeś mnie z tymi półeczkami, trzeba będzie poszperać na strychu. Szkoda tylko, że nie mam tylu klamotów do położenia na nie co ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Adams polishes - Super VRT - do plastiku i gumy. Krem-pasta. Bardzo miło pachnie. Nałożyłem na opony. Efekt nakremowanych, nie świecą się. z ostatnich dni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Prosze prosze jest i Carlack :) OID bardzo fajny detailer, a detailer od Briliant Polishes -probowales juz ? :geek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dopiero jak umyję mondka ;) Kręcą mnie detailery, w końcu to one nadają ostateczny look jako boostery. Niezależnie od lsp, efekt po detailerze się zmienia. ps tak to jest jak człowiek wejdzie do magazynu z szuwaxami dla detailerów. A tam całe półki, nówki sztuki... jak dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Sprzetu przybywa, a czego innego.... a tam 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Hyper beader jest ciekawy. 10:1 w sprayu jako detailer-plastiki, guma, lakier. Wspomaga osuszanie. Nadaje się di pianownicy. Daje perliste, piekne krople-tak piszą. Sile detailer - wbrew niektórym pogłoskom, jest inny od detailera cg czy smarta. Kolor ma tylko podobny. Pachnie zupełnie inaczej - bananem. Podobnie do onr. Można go użyc do mycia typu "onr". Pinnacle-zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Mariusz, próbowałeś już CarLack68 NSC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Chodził za mna od dawien dawna, z dziada pradziada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 A cóż to za cudo? Daj jakiś opis. I nie odsyłaj do www, ja lubię z Wami gadać.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 JJ nie bangla po ingliszowemu pewnie :lol: Ale ja również nie lubię czytać opisy produktów w innych językach, więc przyłączam się do Dżeja i proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Nie to, że nie lubię, lenia mam ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Jest to wosk, jak to niedawno nasz kolega, którego nie ma już z nami, mówił z tzw górnej półki :lol: Rzadki, w sensie występowania w przyrodzie ale chwalony za wyjątkowy wet look. Irlandzka część Królestwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Kolego marctwain, ja to tak z czystej ciekawości, czy jesteś profesjonalnym detailerem czy poprostu lubisz mieć dużo fajnych kosmetyków i czy wogole je zużywasz?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Staram się być profesjonalnym hobbystą :lol: . Używam naprzemiennie. Czy zaspokoiłem ciekawość Kolegi :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Kolego marctwain, ja to tak z czystej ciekawości, czy jesteś profesjonalnym detailerem czy poprostu lubisz mieć dużo fajnych kosmetyków i czy wogole je zużywasz?? pozdroManiek to zbieracz fanatyk :lol: , ale juz na wiosne 2011 bedzie musial wszystko mi oddac no prawie wszystko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Mariusz to taki filantrop, on kupuje, ja przyjeżdżam, trochę sobie odlewam i do następnego spotkania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 To ja od dziś zaczynam jeździć przez Wesołą do Pionek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Zapraszam, serio. Sam tego nie przerobię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi