jacek_gti Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dzięki marctwain, zaspokoiłeś moją ciekawość i sebba ma chyba trochę racji :lol: Najgorsze jest to że u mnie też zaczyna się takie zbieractwo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Niedowiarki :ymcowboy: W marolexach: dodo red mist i na bazie ONR. Sorry za jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 jest stjerna jest impreza- :u może napiszesz prównanie stjerny z FK final body shine? na twoim zielonym mondku0 bo jo tyż mom zielony metallic ciemny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Mariusz to powiedz co sobie JJ wybrał a ja biorę resztę tego co nie zużyjesz ;)) A tak na serio to od jakiegoś czasu przyciąga moją uwagę Insta Finish. Nie jest to za bardzo popularny produkt chyba. Możesz kilka słów o nim sklecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Insta finish, ten akurat, nakłada sie podobnie ja np. qd+, Dość gęsty i nie ma tak łatwej polerki jak np po smart detail. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ^:)^ Czy już mogę powiedzieć, co chcę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Możesz. Przecież zakazu mówienia a raczej pisania nie ma... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Maniek, Ty masz więcej "stuffu" niż w niejednym shopie =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 dzięki Maniek za odpowiedź =; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Mariusz, czy Zaino Z8 faktycznie jest takie rewelacyjne?! Cały czas przymierzam się do zakupu tego quick detailera/sealanta, tylko polska cena mnie stopuje;-) Ktoś powiedział, ktoś usłyszał;-) że Zaino Z8 jest bardzo podobne do DG Aquawax, że to nawet to samo;-). A mam ten drugi, tak więc czy jest sens kupować Z8... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jak masz DG AW to odpuść sobie. Może w całej kombinacji zaino jako końcówka daje rewelacyjny efekt, ale tego nie wiem, bo to moje jedyne zaino. A uważam, że AW jest trwalszy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Krótko i konkretnie! Dzięki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zastanawiam się czy masz więcej kawy czy QD???? :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dzisiaj? Na wagę czy jak? :lol: kawy mam 5 kilo, 9 gatunków. :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ej, filantrop, pokaż resztę siuwaksów po przeglądzie ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Nie. :lol: Oj, tam takie o, zwykłe. Jak w sklepach.Ale ładnie w skrzyneczkach stoją już. Po zimie rozpi....j posprzątany. Przechodzę na duże pojemności. Taniej. Wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dzisiaj? Na wagę czy jak? :lol: kawy mam 5 kilo, 9 gatunków. :ymcowboy: Jednak mazideł masz zdecydowanie więcej, coś zaniedbujesz swoje kawowe habby ~o) , myślałem że masz ze 40 gatunków kawy i każdy conajmniej po 3 kg :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Za szybko wietrzeje. Nie da się trzymać tyle czasu. 2kg/m-c takie mam zejście. :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Mówisz cały czas na wysokich obrotach :mrgreen: Pukawa musi wyrobić :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nabyłem: Męczy mnie CG v7 i ten black light. Chwalą na DW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 niezła impreza będzie- tyle litrów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ba. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 grubo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Maniek, zmień nick na "Hurtownik" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Myślę o jakimś kiermaszu, wszystko po ... zł... taka modna kwota "5" ostatnio, ja bym dodał jedno zero... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi