jacek_gti Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 To ja się pisze, ale widze że coś spania nie masz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Maniek, a gdzie reszta siuwaksów? Obiecałeś.. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dzeju ekstra awatar :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dzięki :D Szachista hehe ;)) A tak w temacie? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Zainspirowany porządkiem Moniki, przedstawiam swój bałagan. Dla dowodu w sprawie. Bo mam zamiar w przyszłym tygodniu wziąć przykład z Moniki: Tu są takie do opon, kół.... apc, detailer mix x 2, nlf a w pudełku szczotki do hardkoru i pędzle szmaty i aplikatory w hwdp Sealanty i tym podobne... pasty, cleanery, glinki... dwa wiadra lub wiadra "2" :lol: z rękawicami w środku Rzut "fasadowy" apc, panownice, czyścidła różnej maści szpraje... Benzyna do kosiarki, piana ph neut vpro, i marolexy do kół Nowe pudła z castoramy Ekspozycja okienna 5l Szampony, koszyk ze szczotkamy, kokpitowce i samplery Myjka, odkurzacz i stoper QD Shelf Woski, płyny, naac... wiertarki, klucze i bzdety Konstelacja "Rury Południa" Samotna "Gwiazda Pólnocy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Dobre :lol: Stoper i rury południa :u To chyba z dziesięć takich szaf byś musiał mieć jak moja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Naklejki z HWDP :lol: Oj Mariusz.. :lol: Pokaż woski, w pudle to nie sztuka ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Kilka....sztuk, może naście... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 W pudełku nie widzę! :(( :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Przecież jest prawie preźroczyste. Nie jęcz. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Kolega.. [-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 @};- =(( :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Zapomnij, nie chcę już wiedzieć.. :cry: [-( :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 HWDP!! :D Miszcz kolekcja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Miałem tego sporo, może jeszcze się pałętają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Motyla noga ale bałagan ! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 :shock: :shock: :shock: zazdroszczę kolekcji :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 ...HWDP...chyba za te punkty i za kolejny egzamin na prawko tak polubiłeś nasze władze :lol: Mariusz zazdroszczę Ci takiej ilości kosmetyków, ale... Motyla noga ale bałagan ! :lol: faktycznie małe burdello bum bum jest i poukłądać by się zdało. Jak coś to możemy wpaść poukładać...ciekawe ile by zostało :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Jak powiedział tak zrobił. Jak potrafił. :lol: Nie umiem tak jak kobiety, u nas żona zawsze pakuje... Przed: Trochę tu: Teraz tu- na glebę!: Coś widać: Rozwód bez orzekania o winie między padami a szmatami: Szmaty za karę nie widzą słońca, mimo, że bez orzekania o winie: Na rynku pierwotnym kupiłem M1 dla "suszarek", też się pożegnały z resztą melanżu: Tymczasowi lokatorzy: Woski - ZDJĘCIA :lol: Wersja dla publiczności: Naprawdę jest ładniej, kosz postawiłem z nowym workiem, obrazek powiesiłem, podłogie umyłem...schetyna jestem (-| O:-) żeby tak zawsze :ympray: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 x_x boże kiedy ja się dorobię takich szuwaxów :ymdaydream: a w tej dużej beczce Aktywna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Parę zamówień albo jedno porządne, paletowe i będzie :lol: Czterdzieści lat na to czekałem, młody jesteś, dorobisz się :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Dżej dżej! Dżej dżej! Woski są na zdjęciach!!! :lol: Dobra robota. A :f była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Trzy. :lol: A ten porządek zawdzięczam Twojemu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 No brawo Maniek :P, aleś tego nazbierał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Od razu przyjemniej jak się wchodzi i coś wyciąga :) Brawo ! Powiedz mi, co to są za aplikatorki, te kwadratowe ? :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi