marctwain Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Od trzech... i pół :lol: Pi razy drzwi daje radę. :f A uznałem, że czas pociągnąć w jednej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 To nowy nabytek, tyle szuwaxów, więc trzeba było blachy dokupić. Lakierowanej. :lol: Zdjęcia były ciemne, bo teraz robiłem i po podbiciu wyszły takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 zaje.. :D czarny jest no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Prawie, taki ciemny antracyt. Niestety nie jest jasny w środku ale ma welurek z alcantarą. No i plastiku w ch. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Eeee... ładny ;) Gratulacje :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Prawie, taki ciemny antracyt. Niestety nie jest jasny w środku ale ma welurek z alcantarą. No i plastiku w ch. :lol:E tam że nie ma jasnego, będziesz miał więcej czasu na blachy i jak coś upi... to nie będzie tak bardzo razić ;) A dach cały, z blachy czy przeszklony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Naszykowałem zestaw pierwszej pomocy. Jest gdzie wozić. :D Zonk na stacji. Zasięg -120km. Na dystrybutorze 300, 350, zatrzymało się na 375. 75 litrów :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Jak w Enterprisie ten środek.. :lol: Ale teraz dla Mańka niewidzialnych wycieraczek pójdzie.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Gratuluję nowego nabytku! Fajne wozidełko. W kolekcji natomiast wiem czego Ci brakuje, obiecuję podesłać zaraz po weekendzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Będzie co smarować :lol: , niech dobrze służy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 U mnie brat ma ten starszy model Espace...niezły autobus i środku to małą orgietke jest nawet jak zrobić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Maniek, jeszcze raz gratki zakupu :u Kolorek fajny pod detailing, będzie widać efekty, tyle że natyrasz się dużo więcej niż przy mondku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Brawo gratulacje :u Mariusz autobus widać konkret :D u mnie kumpel takie coś stargał już patrzył ile kosztuje zderzak i zaślepki na AC :lol: zaślepka halogenu 230zł :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Nie no już straszycie... 8-x Fajny bajer-handsfree. Karta w kieszeni i nic nie mantykuję z otwieraniem zamykaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No i plastiku w ch. no cusz - zamienisz opakowania z siuwaksami z 500 ml na 1-galonowe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi