JJ. Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 To może i ja się pochwalę bo tylko gadam, spamuje a nic nie pokazuje.. :D Zrobiłem dzisiaj przegląd wszystkich kosmetyków i oto co wyszło: Tutaj aplikatory, pędzelki i inne pierdoły: Tutaj całość: A to sprzęt którym się wspomagam: Podstawy już mam.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 To już jest konkret a nie podstawy, bardzo ladnie ;) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Konkretny zestaw, wrażenie robi ilość akcesoriów :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 A ten CLIN to tester trwałości wosków rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Bardzo fajny zestaw.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 A ten CLIN to tester trwałości wosków rozumiem?A czemu tak mówisz? Clin jest do szyb.. :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 No psikasz po nawoskowanej powierzchni i sprawdzasz stoperem jak szybko zjedzie... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Hehe, niech i tak będzie.. :lol: Myślałem, że przyczepicie się do spryskiwacza po Tytanie.. :lol: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Myślałem, że przyczepicie się do spryskiwacza po Tytanie..A już się miałem zapytać do czego stosujesz "Tytan" :o :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 To tylko opakowanie które potrzebowałem "na gwałt" ;) Siedzi tam b. mocne stężenie APC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 To tylko opakowanie które potrzebowałem "na gwałt" ;) Siedzi tam b. mocne stężenie APC. JJ jak działają aplikatory gąbkowe własnej roboty? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ach, dawno ich nie używałem, ale jak dotąd było wyśmienicie! :) Może i tutaj wrzucę relację z procesu ich tworzenia? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ach, dawno ich nie używałem, ale jak dotąd było wyśmienicie! :) Może i tutaj wrzucę relację z procesu ich tworzenia? :)Pewnie! Dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Mała aktualizacja od ostatniego razu: Specjalnie Dla Ekhangela, zdjęcie worka z MF i padami. Już nie liczyłem, wybaczcie :P Próbki od Mariusza, dziękuje Ci dobry człowieku ;) Z hardware'u doszedł Numatic George, podnośnik niskoprofilowy, rotacja Power Up :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 No, teraz czuję się spełniony. Ty masz worek, ja mam siatkę... Ale cóż, trzeba iść naprzód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Guma do żucia :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 i detox ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Cóż mogę powiedzieć.. Robię czym się da.. :lol: Będę musiał poczytać opisy tych próbek, ciekawe kiedy znajdę pacjenta na którym będę mógł je przetestować.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Pasty na detox trzyetapowy i guma do życia. i Dzeju może dalej wracać nad ranem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Najnowsze, zdobyczne.. :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Pasta do butów? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Tak, lakierowanych.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 I szczotka dla Lessie :D Połóż obok jeszcze brzytwę i pasek skórzany i będzie zestaw późne roko koko :lol: Do czego te szczoteczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Do klawiatury chiba :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 do końskich zębów ponoć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi