mar_1981 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja mam jeszcze jeden powód ale już nie będziemy Dżeja katować bo sie poobraża na nas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Haha Marcin, rzucaj, jedyne za co mogę mieć do Was pretensję to bolący od śmiechu brzuch.. :lol: Mów śmiało a ja na końcu utnę ripostę i powiem do czego tak naprawdę służą.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Do tapicerki skórzanej i ew. alcantary. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nie nie czytałem że Dżeju będzie chleby wypiekał i do smarowania wodą chleba ma te szczoteczki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nie dasz się chłopakom pobawić, co? :D Tak, szczoteczki do czyszczenia skóry, niebawem dostępne w ofercie magików z CDS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 No i po zabawie :cry: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 szczotki sanela bardzo dobre, uzywam ich od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Tak, szczoteczki do czyszczenia skóry, niebawem dostępne w ofercie magików z CDS :)Juz są dostępne :mrgreen: mam nadzieję że się przydadzą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Jak skór w autach nie będzie to kobiecymi się zajmę.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dżeju do kobiety to z jęzorkiem :P idz a nie ze szczoteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 "Nie nie kupuje, jaki wosk ?" hahaaa Dobrze JJ!. Teraz do apteki, kupuj małe opakowania i na handel :lol: PS. Już nawet widać w tle że coś z tego będzie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 W pudełeczku jest.. wazelina.. ;)) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 W pudełeczku jest.. wazelina.. ;)) :oops:Te wazelina to jest ten wosk co byl na KA do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Wazelina jest w białym pudełeczku na drugim planie. Na pierwszym planie powinien być Z**** Carbon :-ss Tak, to ten z ogłoszenia z KA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 JJ, teraz musisz napisac poradnik: "Jak wytapiać wosk ze słoika" 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaczynasz zbierać... :u coś o tym wiem. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 z Dodo mam Blue Velvet ale takiego Purple Haze'a też bym z chęcią uzbierała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 To są te pypcie 30'ki? Musze kiedyś sobie kupić te małe samplery bo chce zobaczyć z ciekawości chociaż jakiej wielkości one są ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Mniam :p Dżeju, teraz musisz tylko znaleźć odpowiednie "ciała", żeby je tymi specyfikami namaścić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 JJ skąd masz DoubleWax ? :D To są te pypcie 30'ki? Musze kiedyś sobie kupić te małe samplery bo chce zobaczyć z ciekawości chociaż jakiej wielkości one są ;) Jak chcesz to pstryknę fotkę z metrówką lub suwmiarką :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Najlepiej na dłoni... :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Phi takie male siana nie masz na duze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaczynasz zbierać... :u coś o tym wiem. :lol:Czekaj no, do Ciebie też się uśmiechnę, już od dłuższego czasu coś planuje.. :D To są te pypcie 30'ki? Musze kiedyś sobie kupić te małe samplery bo chce zobaczyć z ciekawości chociaż jakiej wielkości one są ;) Pypeć 30 :) Mogę dla porównania zrobić zdjęcie z samplem Raceglaze.. :lol: A na poważnie, to średnica 5cm, wysokość ~2,5cm ;) Dżeju, teraz musisz tylko znaleźć odpowiednie "ciała", żeby je tymi specyfikami namaścić :lol:Na sezon będę się starał.. x_x :) JJ skąd masz DoubleWax ? :DSię gra, się ma.. ;) :f Phi takie male siana nie masz na duze :lol:Seba, liczę na Ciebie.. ;)) Ale komentarzy, dziękuje :ymhug: I wielkie dzięki dla Soprano. Przemo, jesteś gość ^:)^ :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi