stormsystem Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 podnośnik niskoprofilowy, Poka foty... :ympray: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Rafał, tutaj krótki opis sprzętu: viewtopic.php?f=18&t=506 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormsystem Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzięki za odświeżenie pamięci , ale za te ogrodnicze KFAZARY na służbowym forum dostałbyś BANA NA ( niebieskie mają silniejsze uszczelki i o-ringi ) L-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A które to służbowe forum? :) Powiem Ci, że siedzi w nich dość mocna chemia (CarValet) i jeszcze nic się nie popsuło. Jestem zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormsystem Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A które to służbowe forum? :) No nie wiesz -takie sztywne ... :-B - Bana mu Kfazar dla ogrodnikuf ( żart ) ;) :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 u mnie też kwazar i od Car Valeta siedzi tam do usuwania asfaltu- mocna chemia- nicn ie puszcza jest gicik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Hmm.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Otwieraj te pake :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 No własnie otwieraj i sie chwal :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Pewnie przyszły nowe wydania Dukana :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 8-} - Nielsen Cyclone 2x1l - Meguiars Quik Suds Car Wash Strips - Bilt Hamber glinka - Monster Shine Rush Brush szczotka do nadkoli - BP Flexipads 125mm - BP Flexipads 75mm - Aplikator gąbkowy Monster Shine 2x - Finish Kare 2685 Pink Paste Wax - Nielsen Shampers - Nielsen S-A-S - Nielsen Finesse - Scholl SW20 - Stjarnagloss Silke Detailer - Finish Kare Extra Slick Final Body Shine #425 - Poorboy's World Natural Look - Poorboy's World Green Apple Scent - Poorboy's World Vanilla Scent - Poorboy's World Cherry Scent - Poorboy's World Pina Colada Scent - Monster Shine New Car Scent - Monster Shine Mango Scent - Monster Shine Leather Scent - Stjarnagloss Hjul - Dodo Juice Wax-Safe Wash - Monster Shine Pride Sealant #-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A Ty co sklep otwierasz?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Mariusza gonie.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Mariusz w galonach kupuje a nie takie pypcie ;) Na monitorze widzę DC obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Każdy orze jak może :D Toć nie kupię galona S-A-S'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 jest git- będziesz pachniałdobrze na imprezach- tyle staffu :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 jest git- będziesz pachniałdobrze na imprezach- tyle staffu :u :D Ja pierwsze jak spojrzałem to sobie pomyślałem że Dżeju wódke z "skitlesów" zrobił na spotkanie do Łodzi i każdy przy wejściu dostanie swoją butelczynę =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 jest git- będziesz pachniałdobrze na imprezach- tyle staffu :u :D Ja pierwsze jak spojrzałem to sobie pomyślałem że Dżeju wódke z "skitlesów" zrobił na spotkanie do Łodzi i każdy przy wejściu dostanie swoją butelczynę =)) Ha ! ja nie pije :lol: Toś poszalał z tymi próbkami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Kolekcjoner "małpek" :lol: A tak na poważnie, taka ilość sampli robi wrażenie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Toś pojechał z koksem :lol: :u A o mnie mówił, że znowu coś kupiłam :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Oj matko, ale masz fajnie, jak ja lubię dostawać paczki, otwierać, ustawiać, wąchać :ymdaydream: Extra :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A o mnie mówił, że znowu coś kupiłamBo to Twoja wina, jakbyś z szynką nie robiła zakupów to i ja byłbym spokojny :D A teraz ciułaj o chlebie i wodzie do pierwszego.. :lol: Oj matko, ale masz fajnie, jak ja lubię dostawać paczki, otwierać, ustawiać, wąchać :ymdaydream:Ty mnie rozumiesz Mariusz.. :D Zapachy już przetestowane, Pina Colada, Vanilia, ale cuda.. :mrgreen: Dalej całość stoi na biurku w takiej samej pozycji jak na zdjęciu :ymdaydream: Tyle sampli bo w tym roku zamierzam troszkę potestować. To będzie pracowity rok.. :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Do pierwszej nawałnicy turystek :lol: i po pracowitym roku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Weź, turystkami zajmę się w nocy, w ciągu dnia dam im demo na aucie, będzie mogła jedna z drugą zobaczyć jakich pieszczot może zaznać.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Jędrzej, jak ten szampon w paskach Megsa? Kiedyś była duża obniżka na niego, a potem zapomniałem go kupić :( Oj matko, ale masz fajnie, jak ja lubię dostawać paczki, otwierać, ustawiać, wąchać Extra Mariusz, codziennie możesz usawiać inaczej: według firm, wielkości, kolorów, zapachów, robić spis, inwentaryzaję, remanent, konrolę, audit...wstrząsanie raz w tygodniu obowiązkowe :)) \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi