JJ. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Czy to się kiedyś skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Końca nie widać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ładna dostawa Dżeju :mrgreen: Materac do łóżka będziesz z tych padów składać? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Białystok zmieni nazwę na Białyblask za sprawą naszego Adoniska :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 nie lubię cię !!! ale do rodziny nie chcę się dopisać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie wiem jak Wy, ale ja w tym roku zamierzam się zapolerować.. :twisted: Dla klientek mam już przygotowane miejsce, najważniejsze zawsze na początku.. 8-) Tomaszek, nie gadaj, chodź na piwo! :D :ymbringiton: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 JJ zapodasz relacje z jakosci padow ABW? Jestem ciekaw ich jakosci, sam sie szykuje na Urbana :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Pomalowałem Power Up'a i dorobiłem stabilizację obrotów :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 jak jak jak? zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 O TAK! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Pomalowałem Power Up'aładnie wyszło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 o ti ti ti ti :D ale powiem Ci że BP masz konkretnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 ładnie wyszło ;)To była najtrudniejsza część ;)) Dzięki :P ale powiem Ci że BP masz konkretnego :)Very very very spot BP :lol: Zdziwisz się - metalowy. Sam myślałem, że to plastik. Ale duży BP dołączony do zestawu niszczy system.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Chodzi Ci JJ o tego z kompletu Pewur Up'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Chodzi o ten z kompletu z przerobionego Power Up'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 ładnie wyszłoGłosniki w miarę, ale napis Samsung zamazany =)) Notatka moderatora Już mi się ręka trzęsła.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 JJ. woli bez :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 JJ przybliż trochę tę maszynę;-) tzn. waga, obroty, parametry, pierwsze wrażenia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 tzn. waga, obroty, parametrytrochę tu jest ;) : http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=18&t=1159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ojoj, ale temat poleciał w dół #-o Ostatnie zatyczki się wyprały więc pora na coś markowego.. 8-) :lol: Aaaa.. Zapomniałbym.. I jeszcze parę pierdół, nadrabiam zaległości w aktualizacji arsenału: Najświeższa, rzeszowska dostawa, podziękowania dla Mr. Miyagi za ogarnięcie tematu, szynka jesteś wielki ^:)^ Ostatnie i przedostatnie zakupy u Nowickich: I prezencik: w VP pływają śmieciuchy na dnie, ktoś coś? :? Trochę budżetówki :D Dostawa z zeszłego roku: No i wspomniany już wcześniej prezent od klienta :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 JJ powinieneś reklamować. Fonnes dostał dwa kalendarze...tyle że "połowa Twojego". A co to za przedłużka? Gdzie Ty chcesz tego pada wepchać?Do czego to używasz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 JJ powinieneś reklamowaćTylko, że już używałem i zobaczyłem dopiero dzisiaj.. Spoko, i tak nabieram strzykawką z góry, przy tych rozcieńczeniach (20ml na 1l) chyba za Chiny nie zobaczę dna 5l baniaka :lol: A co to za przedłużka?Żeby dochodzić w różne zakamarki, o tak jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 JJ przdluzczka najwarzniejsze zeby dobrze byla wycentovano bo inaczj to BP sie sypia...A kalendrz cos nie taki...ostanio takie z 24 miesiacami pokazywali =)) Good stuff :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 JJ chodziło mi o reklamację dot. kalendarza ;) A z tą przedłużką to widzę że na niezłe fury się szykujesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ach, kalendarze! No cóż, widocznie aż tak mnie nie kochają.. :roll: :mrgreen: ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi