fireman_marcin Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 AG EGP bardzo przyjemny zawodnik, spróbuj jak będziesz miał okazje jak inaczej się go nakłada bo wodnista ciecz, a przy nakładaniu robi się fajnie tłusto jakby się prawie natty'sa kładło. Ogólnie coś tam przybyło :D. W Titanium aplikator tak upchany w środku? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 AG EGP bardzo przyjemny zawodnikLepiej płatkiem kosmetycznym czy aplikatorem gąbkowym/mf? W Titanium aplikator tak upchany w środku?Tja.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mi gąbkowym megsa się dobrze aplikowało. Miałem próbkę i 50ml i wystarczyła na bodajże ponad 4auta bo odrobina została, więc licząc 10-15ml na auto to dość dobry wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 JJ, te "wióry" w VP Neutral-u to standard w 5 l pojemniku... :lol: taka partia się trafiła- też takie coś miałem. Przelej przez sitko i po problemie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 JJ, te "wióry" w VP Neutral-u to standard w 5 l pojemniku... :lol: taka partia się trafiła- też takie coś miałem. Przelej przez sitko i po problemie ;). No właśnie kurcze co z tymi pianami :? Sorry JJ'q ale nawet nie zauważyliśmy, że tam jakieś ciała obce są. Ach, kalendarze! No cóż, widocznie aż tak mnie nie kochają.. :roll: :mrgreen: ;)) No dobra to kto chce klapsa? :P :lol: bo jak się ciocia Wiolcia zdenerwuje tooo... :D będzie burza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Oj ta juz nie piszę nic bo wpierdel bedzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 No dobra to kto chce klapsa?A będziesz do mnie mówić po niemiecku? ;)) :mrgreen: :ymblushing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 A będziesz do mnie mówić po niemiecku?Ja! Sznela =)) 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wyjazd do Mielna? Taaa.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kiedy jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jak się odkuje robiąc furę? :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jak się odkuje robiąc furę? :-??Ale Mirek ma system ratalny Żagiel :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Naprawdę masz czym pieścic te auta :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 JJ po co Ci tyle tego ? :P A ta pianka na co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 A ta pianka na co ?Ja też chcem wiedzieć :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 :u chybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w tym roku cię dogonię :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 JJ po co Ci tyle tego ?Dobre pytanie.. Pianka do robienia zaprawek. Jak robił Marco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Pianka do robienia zaprawek. Jak robił Marco. A ja głupi szpachlowałem. Mogłem pianką okleić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ależ niespodziankę zrobił mi dzisiaj Sławek... :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 JJ napiszesz dwa slowa o Daimondbrite, bo zupelnie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W detailkingu używaliśmy daimonbrite i nawet nawet, plastic cleaner i dressing spodoba Ci się :) A co to za reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Martino, pisałem już o DB kilka słów, na forum wrzuciłem parę testów, paru produktów nie dałem rady przetestować. Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 JJ jak nie masz czasu testować,to wiesz gdzie możesz to zostawić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Smartwax :u Uwielbiam ich produkty, oprócz tego że miło się nimi pracuje to jeszcze super pachną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Smartwax :u Uwielbiam ich produkty, oprócz tego że miło się nimi pracuje to jeszcze super pachną ;) Tak jak Chemical Guys ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi