Leon Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Cześć wszystkim! Mam na imię Krzysiek, detailingiem interesuje się od prawie 3 lat, ale dopiero od pół roku jest też moją wymarzoną pracą Przygodę z detailingiem rozpoczynałem klasycznie od pasty Turbo,G3, czernidła z AutoLandu oraz wosków koloryzujacych Sonax'a, piękne czasy Niespełniony dziennikarz, lubię prowadzić testy, tworzyć recenzję, testować kosmetyki. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Cześć @Leon, czyli możemy liczyć na Twoje testy w najbliższym czasie? ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Oczywiście, w ogóle mam do Ciebie parę pytań, odezwe sie wieczorkiem na privie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi