umberto Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam, chciałbym przedstawić rewelacyjną irche syntetyczną marki Absorber, jest to świetny produkt jeśli chcemy szybko i dokładnie wysuszyć autko. Używam irch tej firmy już od kilku lat i nie zamieniłbym na żadne inne :D Produkt godny uwagi, warty swojej ceny, ircha jest bardzo wytrzymała i daje rade na długo. http://www.the-absorber.co.uk/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mam irchę Auto Glyma i przeklinam ten produkt. Nie wiem może ja coś źle robie ale dla mnie ircha firmy AG jest beznadziejna. Jak jest sucha to jest twarda, że się zastanawiam czy jej nie połamie prosując, jak jest wilgotna to trzeba ją wyrzymać co chwile. Może ircha marki Absorber jest lepsza ale ja już wolę ręczniki z mikrofibry do wycierania auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Osobiscie uzywam irchy od wielu lat tej samej firmy i nie mam nawet mysli zamieniac jej na jakies reczniki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 No to widocznie ircha: Auto Glym jest do d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 O ile się nie mylę to absorber jest nawet w zestawie lusso bucket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Masz racje Paweł AG nie popisał sie jeśli chodzi o irchy dla mnie to też jest lipa, dlatego używam Absorbera, nie ma z nimi żadnych problemów, pochłania wiecej wody niż jakiekolwiek ręczniki, ma gładką powierzchnie, nie rysuje i mają spoko kolorki do wyboru, spróbuj jak bedziesz miał okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 No to będę musiał się temu wynalazkowi przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jak chcesz się przyjrzeć? Może byśmy kupili więcej? Ja bym jedną xl wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ale gdzie to można kupić?? Poza UK oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Na alle znalazłem to: http://allegro.pl/japonska-ircha-syntet ... 94139.html Może absorbcję ma podobną. Chiba sie skusze. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jest jeszcze sanoxa http://www.autokosmetyki.pl/sonax_ircha ... ,p955.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jak już kupicie tą irchę to kupcie od razu zmywak gąbczasty od Jana Niezbędnego. Coś mi się wydaje, że to to samo.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Tą akurat mam pod ręka w sensie sklep za rogiem, te autokosmetyki.pl. Chyba Lehto to ich sąsiad. Może jego namówmy na zakup i test :?: 8-) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 http://www.trmotor.pl/sklep/?p=products ... yntetyczna tu jest za 13 zł :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Tylko widzę, że wszystkie 3 są w sumie małe. 40x30 to za mało. Mi fluffer nie styka na całe auto. Dwa trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Powiedzcie mi, po co Wam te irchy mając profi ręczniki z mikrofibry ? To chyba nie przypadek że czołowe firmy detailngowe ich nie używają.Ja uzywam i jakos nie marudze czy wszystcy musza robic jak czolowe firmy?Tyle lat jade ircha i dziala oki oczywiscie jest ircha i ircha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Piotrek, jest jeszcze coś takiego jak lobby i marketing. Jak widać można z powodzeniem i bez uszczerbku dla lakieru używać irchy. I to jest wolność wyboru. Ja tam irchę kupię. Bo nie miałem i nie znam. W nosie mam czołowe firmy. Dla mnie ja jestem czołowa firma na moim "podwórku". :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Oczywiście nie,tylko moim zdaniem ręczniki są dużo bezpieczniejsze, pomijam tutaj zdolności chłonienia wody bo mój Fluffy i tak bez problemu wchłania wode z całego auta.Mysle ze bezpieczenstwo to bardziej lezy po stronie osoby ktora te auto wyciera ;) "debil moze miec mega dobre rzeczy a autko skaleczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja tam jestem przekonany do MF, dziadek posiadał jakąś Irchę ze stacji benzynowej, kilka razy jej użyłem do mycia dziadka auta ~to było jeszcze przed tym jak miałem jakieś pojęcie o detailingu, no i wydawała mi się do dupy, wole auto wycierać ręcznikiem z MF... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jasne, tylko nawet największym ekspertom zdarzą się gorszy dzień, więc lepiej minimalizować ryzko ;)Ale jak zminimalizowac? jak wpadnie jakies syf do MF czy Irchy to i tak szkody narobi czy syf mniej przylega do MF niz do Irchy wlasnie jak napisal mlody "jakas irche ze stacji benzynowej" jest ircha i ircha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 A ja tam wole moja irche, dlatego bede amatorem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Raczej tradycjonalistą. :)Tradycjonalista czolowy amator :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Mam irchę sonaxa, szału nie ma ale nie jest źle, tylko strasznie mała i z tego powodu jej nie używam, osobiście nie zauważyłem żeby się coś rysowało, ale ja to już stary jestem oczy słabe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jakoś z irchą mi się dobrze pracuje, ręczniki mi nie podchodzą. Dobra i właściwie użyta ircha sprawdza się :-) Jak będziecie zamawiać tą irchę to poproszę 4 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Dajcie mi ze dwa trzy dzionki moze zaltwie takie same irchy naturalne jak uzywam od lat za madre pieniadze, tips namoczyc nowa irche w wiaderku z letnia woda na cala noc i bedzie dzialac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi