Deco Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 namoczyc nowa irche w wiaderku z letnia woda na cala noc i bedzie dzialac ;) Może tu leży problem, że nie namoczyłem mojej na początku i taka sztywna jest :? , trzeba będzie namoczyć i zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Obiecana Ircha Syntetyczna rozmiar 43*53 jest juz dostepna dla was cena 35 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Są "na sklepie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Są "na sklepie"?Ino jest w akcesoriach ale ni mom zdjecia bedzie wkrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Pierwszy raz. Moczyła się w wodzie wcześniej - 1,5 dnia. Wyciera się naprawdę dokładnie, dobrze chłonie (musi być wilgotna). Łatwo wyżyma. Nie czuć zagrożenia dla lakieru, spoko. Fajna sprawa. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 A jak to suszyć po użyciu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Trzeba wycisnąć porządnie, zwinąć trochę w rulonik, żeby się nie załamywała i do pudełka po butach. ja tak zrobiłem :lol: . Przed użyciem namoczyć ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Fajnie, tylko czy jak poleży taka wilgotna to nie pojawi się na niej pleśń, jeżeli przez kilka dni nie będzie używana??? Czy jak ją raz zamoczymy musi być cały czas utrzymywana w stanie wilgotnym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Nie musi. Poza tym chyba nic jej będzie jak się normalnie wysuszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Fajnie, tylko czy jak poleży taka wilgotna to nie pojawi się na niej pleśń, jeżeli przez kilka dni nie będzie używana??? Czy jak ją raz zamoczymy musi być cały czas utrzymywana w stanie wilgotnym??? Wcale nie musi byc caly czas wilgotna po uzyciu mozna rozwiesic i wysuszyc trzymana w wilgocie bedzie smierdziala, za kazdym razem przed uzyciem nalezy ja dokladnei zmoczyc i bedzie dzialac w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Gdzie w Polsce można kupić dobry abosrber PVA ? Posty są z 2010 roku więc trochę się pozmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Kiedyś szukałem i chyba nie dostaniesz w PL. Na amazonie, ebayu były dostępne. Nie wiem czy jeszcze są ale w PL ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 podbijam, o tym mowa? http://allegro.pl/recznik-pva-absorber-44x68mm-aion-krakow-i4212567740.html warte to to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Katastrofa jak dla mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 dziwne, że takie skrajne zdania o tym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ja używałem świeżego,nowego. Twardy, ciagnie się po lakierze jak klej, słabo wchłania. Może to jakaś podóbka - nie wiem. W każdym razie ja porzuciłem w kącie i zabrałem co innego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiningcar Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Twardy?! Bardziej elastycznego ręcznika nie spotkałem, tym bardziej, że nawet nowy w opakowaniu jest wilgotny. Po pierwszym kontakcie można mieć mieszane uczucia, lecz jest to kwestia wprawy i można się do niego przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 brak opcji usuń posta.... No to coś musiałem wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba.ts Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Zybercik, pomyliłeś irchy, PVA Absorb-all to nie to samo, co ten chiński badziew, który leżał na myjni ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Zybercik, pomyliłeś irchy, PVA Absorb-all to nie to samo, co ten chiński badziew, który leżał na myjni ;-) Jeśli tak no to... opisywałem inny produkt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja ostatnio nabyłem absorbent r222,zobaczymy co to wartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Paczka z ORI AYON podobno ma wyjść w drogę morską za dwa tygodnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi