Mich4u90 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam Was wszystkich, mam na imię Michał, jestem z Torunia. Detailingiem samym w sobie interesuje się od krótkiego czasu, w głębi serca chciałbym aby był to mój sposób na życie, chciałbym wyjść zza biurka i zacząć działać, a motoryzacja w każdej postaci nie jest mi obca. W ostatnich dniach interesowałem się poprawą estetyki i bezpieczeństwa w swoim samochodzie (regeneracja reflektorów) i trafiłem na kanał YT "MX Nowicki" - to oni wciągnęli mnie to mocniej. Na dzień dzisiejszy chciałbym uzbroić się w wiedzę i sprzęt, tak aby po zimie zabrać się najpierw za swój samochód, a w przyszłości być może za kolejne. Problemem pozostaje miejsce gdzie mógłbym to robić i czas. Z pewnością chciałbym też pomyśleć o szkoleniu w tym kierunku tak aby moja wiedza była podparta czyimś doświadczeniem Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi