JJ. Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Przechadzając się po sklepach i wzdychając do różnych produktów, napotkałem taką oto, wg. mnie dość interesującą nowość: http://www.elitecarcare.co.uk/dodo-juic ... 2867c3ba48 Co myślicie? Moim zdaniem waga, kabel, cena i rozmiary na plus, jedynie obroty początkowe IMO mogłyby być mniejsze o 200. Wasze uwagi, spostrzeżenia? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Wygląda ciekawie, głównie ze względu na cenę. 1100W -pewnie wydoli, festool ma 1200. A obroty... też da rade pewnie, ale nie miałem rotacji. Cena i waga.To jest fajne. Ale zwróćcie uwagę: na linku na dole pod polerką jest pasta polerska w sprayu - nowość optimum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vangelion Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wg mnie to to samo co Einhell 1100. Na pewno robione w tej samej fabryce, ta sama obudowa, ta sama skrzyneczka. Po prostu inny kolor obudowy. Waga tez dokładnie ta sama więc i bebechy pewnie identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi