marctwain Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Po otworzeniu - zapach identyczny jak próbka przesłana przez Tomka, @biały. Kolor ten sam. Mycie, pienienie się - to samo. Myślę, że te same składniki. Zawiera konserwant, który rzeczywiście poprawia sheeting po samym myciu. Na filmie trochę widać. Myje się fajnie, ma poślizg. Przyjemność mycia= Duragloss 901. Błysk dużo lepszy. Podobny daje Prima mystique. Ale stjaerna tangerine jest dalej najprzyjemniejsza, mimo, że nie daje błysku. Wlałem ok 25-30ml/9l wody. Po samym myciu: http://www.youtube.com/watch?v=5lOQS6PswBU http://www.youtube.com/watch?v=a9KDKmIC6D8 http://www.youtube.com/watch?v=hlr9EGt5vI4 A ten filmik pokazuje sheeting. Po myciu. Pod spodem wolfgang 3. http://www.youtube.com/watch?v=bu0t3fyalEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Po otworzeniu - zapach identyczny jak próbka przesłana przez Tomka, @biały. Kolor ten sam.Zapachu nie udało mi się sfotografować ;) ale ten sam, jak to kiedyś JJ. napisał - cukierkowy. No jakiś taki, rzeczywiście trudny do określenia. Kolor - jak na zdjęciu - porównanie z szamponem SNB: Jednego i drugiego dałam tyle samo: 15ml na 5 litrów wody, po rozrobieniu wyglądają tak: Jednym i drugim myje się identycznie. Przy jednym i drugim miałam identyczny brak piany podczas mycia. Zupełnie inaczej niż u Mariusza na fotce dachu. W wiadrach piana utrzymywała się do końca. prawa część samochodu myta NanoMagic Shampoo: lewa część myta szamponem SNB: Może jakby ciut więcej tej piany na masce (choć i tak ilość bliska zeru), ale tylko na masce, reszta wyglądała tak samo po prawej i po lewej stronie, więc myło się nimi tak samo. A to po opłukaniu: Po wysuszeniu zrobiło się dość ciemno i nie było widać efektu na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Może od różnej twardości wody trochę inaczej pienić. Ale chyba przy płukaniu efekt ten sam. ;) ps. to ja tak wyraźnie napisałem, czy sama opisałaś? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Monia, fajne zestawienie - mycie na 3 wiadra.. ;) Wygląda na to, że produkty identyczne. Jak przedstawiają się ceny obydwu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 mycie na 3 wiadra.. ;)dokładnie tak było ;) mam chyba nawet taką fotkę z trzema wiadrami z wczoraj ;) Jak przedstawiają się ceny obydwu?jeśli chodzi o SNB to Seba pisał kiedyś, że opakowania 1L cena bedzie 62,50 zla Koch Chemie... nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 38 zł za butelkę 0,75l. Tyle kosztuje Kocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Zgadz sie JJ cena jak napisla Maniek szampon jest juz na naszym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 38 zł za butelkę 0,75l. Tyle kosztuje Kocha.Na stronie SNB jest inaczej: NanoMagicShampoo Producent: Koch-Chemie Dostępne opakowania: 1L Cena: 38,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 38 zł za butelkę 0,75l. Tyle kosztuje Kocha.Na stronie SNB jest inaczej: NanoMagicShampoo Producent: Koch-Chemie Dostępne opakowania: 1L Cena: 38,00 zł Nio i tak powinno byc chyba ze sie sypnalem jak pisalem 1L moze mamy 750ml :? ale raczej nie bo juz ludzie kupowali i nic nie mowili wiec dostaja w 1L opakowaniu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać? :PToc napislalem ze zostaje tylko opcja Kocha taniej wychodzi :D widocznie ich etykietka tansza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Cenę podałem ze strony snb a pojemność ze swojej butelki. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Sprzedajemy wersję przemysłową szamponu a nie serię excelence dlatego jest on w 1L opakowaniach i ma trochę brzydszą butelkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dodam, że nie trzeba lać 50ml. Wystarczy 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dodam, że nie trzeba lać 50ml. Wystarczy 30. W wersji przemysłowej jest napisane 20-50ml :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dodam, że nie trzeba lać 50ml. Wystarczy 30. W wersji przemysłowej jest napisane 20-50ml :) Tak jest na etykiecie, ale spokojnie wystarczy 30 ml. tak jak napisał marctwain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 ja też w sobotę myłem tym szamponem, całkiem fajnie choć wydaje mi się że kropelki po spłukaniu szamponu były bardziej nierównomierne niż przed myciem, zapach niestety do gustu mi nie przypadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 ja też w sobotę myłem tym szamponem, całkiem fajnie choć wydaje mi się że kropelki po spłukaniu szamponu były bardziej nierównomierne niż przed myciem, zapach niestety do gustu mi nie przypadł Być może używałeś wcześniej QD i dlatego wydaje ci się, że przed myciem kropelki były bardziej równomierne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 ja też w sobotę myłem tym szamponem, całkiem fajnie choć wydaje mi się że kropelki po spłukaniu szamponu były bardziej nierównomierne niż przed myciem, zapach niestety do gustu mi nie przypadł Być może używałeś wcześniej QD i dlatego wydaje ci się, że przed myciem kropelki były bardziej równomierne? na pewno używałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi