dbStudio Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Cześć. Mam na imię Damian. Przygodę z detailingami zaczynałem jakieś 5 lat temu, kiedy zacząłem pracę na myjni w salonie samochodowym. Standardowe mycia na szczotkach, irchy, ściągaczki itd. już wtedy coś mi nie pasowało...nowe auta myte w ten sposób!!? Zagłębiłem się w tematy myjni, zrobiłem pierwszy kurs i po 6 miesiącach zostałem mistrzem myjni. Po roku pracy uświadomiłem zarząd... że nie tak to powinno wyglądać. Kolejne kursy itd. Dostałem zielone światło do zmian. Od 3 lat jestem kierownikiem myjni. Kładę powłoki,woski, przygotowuję auta na komis, oraz nowe dla klientów. Klienci niezadowoleni z innych działów w naszej firmie do mnie zawsze wracają z uśmiechem. Najgorsi wyzywacze i roszczeniowcy są moimi stałymi klientami. Przez ten czas nauczyłem się jednego. Nawet najbardziej gburowaty klient dobrze obsłużony zmienia pogląd. Podstawa to jakość nie jakoś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi