Polit Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Polit, proszę mi wybudować klęcznik u Ciebie :D Jeżeli oglądanie VW sprawia Ci taką przyjemność, to ode mnie jeszcze jeden kąsek: Dla niezorientowanych - powyższy Passat ma czterolitrowy, ośmiocylindrowy motor w układzie W. Poezja dla uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ale i tak wolę się modlić do Phaetona. A W8 też jest piękne. Zapomniałem tylko z jakich oni to silników zrobili, chyba z 2,8 VR6 połączonych w 2 silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Gratulacje takiego auta ale W12 to jednak jest to 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi