damianese Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a i mam pytanie, zderzak plastikowy ma wgniotkę, jak go wybić? zmrozić czymś a później podgrzać żeby wyskoczył? czym zmrozić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 jak zmrozisz to Ci peknie, lepiej nagrzac i wypchnac, ale z wyczuciem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 no własnie boję się o lakier żeby nie popekał, chociaż i tak jest naruszony, niby na youtubie pokazywali tą teorie z zamrozeniem i odczekaniem i samo wyskakiwało,tylko że to na blasze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Plastik to nie metal o zupełnie inaczej reaguje na gwałtowne zmiany temperatury. Ja bym próbował to delikatnie ogrzewać opalarką lub nawet mocniejszą suszarką do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 też tak zrobie!:) jak kogoś będzie to interesowało to mogę zamieścić moje spostrzeżenia później, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Damian, podgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi