19Urban94 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Moja skromna kolekcja... 1.Czyszczenie: - glinka - szampon Pan Samochodzik "za piątaka z marketu" o naturalnym PH - AutoSzampon do myjek bezdotykowych 2. Korekta lakieru: - APP P01 - APP P03 - APP P06 - PolarShine C20 - PB SSR1 - próbka - PB SSR3 - próbka 3. Odżywki do lakieru: - AutoGlym SRP - Poorboy`s White Diamond 4. Woski i sealenty: - Scholl W06 - Collinite 915 - próbka - FinishKare 1000 Hi temp - próbka - FinishKare Pink Paste Wax - próbka 5. Felgi: - narazie brak 6. Opony: - Nielsen Briliance 7. Plastiki zewnętrzne: - Nielsen S-A-S 8. Plastiki wewnętrzne: - Autoland Mleczko do deski rozdzielczej o efekcie matowym - Nielsen Finese 9. Akcesoria i inne: - Dużo Mikrofibr - Dwa 15l wiadra - Pędzelki - Gąbki do mycia auta 10. Polerka - EuroTec 0-3000 obr/min, bez stabilizacji obrotów - Pady gąbkowe MonsterShine żółty, pomarańczowy, biały i czarny waflowy - Dysk z rzepem Na przyszły sezon mam zamiar kupić: - FK 1000 - FK QD - Colli 915 - Cleaner Dodo - Nielsen Finese - Nielsen Briliance - Nielsen S-A-S - Nielsen non acdic aluminium cleaner - Glinke Mam nadzieję, że uda mi się to wszystko zakupić przed następnym sezonem detailingowym - 2011... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Rafał, a gdzie foty Twojej kolekcji? Teraz działać nie można z siuwaksami, to chociaż foty zrób ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Monika, teraz końcówki itd, po zakupach w kwietniu opiszę i obfocę całą kolekcję... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi