_Shadow Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam, Jakie polecacie talerze oporowe do padów ?? wszyscy chwala 3M ale jest troche drogawy. znalazłem tez scholla którego moge miec po kosztach, duzo odbiega od 3m w jakosci pracy itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Do jakiej maszyny? Jeśli chodzi o rotację to ja kupiłem dokładnie tą: http://allegro.pl/tarcza-gumowa-gruba-z ... 86183.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Najważniejsze wg mnie, żeby była w miarę miękka i dobrze się układała na aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ja mam akurat z 3Ma bo jestem wygodny i kupiłem na miejscu łopatologicznie oglądając go ze wszystkich stron, tego co pokazał JJ bałbym się, ze względu na małą ilość pianki czy jak to się zwie, jest mocniejszy docisk na takiej i można spartolić coś, jak ja naprzykłąd parapet przetarłem, ale to miałem tarcze oporową z jeszcze mniejszą warstwą tą czerwoną, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Ja akurat potrzebowałem czegoś taniego na szybko. Mam na uwadze to, że trzeba uważać na rantach i krawędziach, szczególnie, że to rotacja a BP nie ma żadnego ugięcia. Może jak zmienię maszynę to zainwestuje w coś porządniejszego. A narazie cieszę się, że mam to, lepsze niż 180mm tarcza dołączona do zestawu. Mogę używać swoich wszystkich gąbek.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja używam zakupiona u wiadomo kogo, taka żółtą, grubszą, przypominającą tę znanej firmy której nazwa składa sie z cyfry i litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Przemek.. :lol: Miałeś porównanie z tą, której nazwy nie wymawiasz? Dużo się różnią? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 JJ. mam taką samą jak podałeś w linku ale kupiłem w Auchan'ie i zapłaciłem 9,90 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Nie dużo. Według mnie, to nie dopłacałbym do tamtej nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Panowie, warto inwestować w talerz z wyższej półki? Od zawsze pracuję na najzwyklejszym talerzu za 9 zł i nawet do głowy mi nie przyszło, że talerz może ułatwić pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Polit, zdecydowanie warto. Akurat BP to jedna z ważniejszych rzeczy. Poznałem z doświadczenia jak Evo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 sorry za małe odgrzewanie kotleta, ale pracował ktoś może z tymi BP? http://showcarshine.pl/391-flexipads-ze ... fibry.html trochę tańsze od 3m ale czy dają radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Na zdjęciach wyglądają nawet porządnie, no i atrakcyjna cena za cały zestaw + gratisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jedyne ale, które dostrzegam, to mniejszy BP chyba jest twardy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 a sebba75 moze porównasz bezstronnie BP scholla i 3M bo nie moge nigdzie dostac dwóch razem zeby porównac miekkosc i grubosc gąbki ;-) 3M napewno gruba i miekka gąbka a scholl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 a sebba75 moze porównasz bezstronnie BP scholla i 3M bo nie moge nigdzie dostac dwóch razem zeby porównac miekkosc i grubosc gąbki ;-) 3M napewno gruba i miekka gąbka a scholl ?? Kurcze nie porownam ci bo posiadam od innego producenta :( dostalem wraz z zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi