JJ. Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 :) Kupiony gdy benzyna ekstrakcyjna nie spełniała moich oczekiwań a ja potrzebowałem czegoś do usuwania smoły. Wlane do spryskiwacza Kwazar Merkury bez rozcieńczenia. Bardzo dobrze radzi sobie ze smołą, gdy glinkuję auto spryskuje dolne części paneli. Zaczynam od drzwi kierowcy i idę naokoło. Gdy dojdę do drzwi pasażera po drugiej stronie, biorę szmatę i od razu ścieram smołę tam gdzie zaczynałem. A ta spływa bez żadnego problemu. Również z klejem sobie poradzi. Bardzo dobry wybór z którego jestem zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 studiuje w nysie i wlasnie sie zastanawialem nad jakoscia produktów tej firmy, bo wie mze tam sie mieści siedziba, coś wiecej wiesz moze o nich? i ich produktach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Wiem tyle, że podobno sprowadzają to z Anglii i u siebie rozlewają. Nie testowałem całej gamy ich produktów, mam ich raptem 6. Myślę, że stosunek ceny do jakości jest zachęcający na tyle, że warto się nimi zainteresować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 to jak pojade do dziekanatu to zakupie pare rzeczy, dzieki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi