wolf25ss88 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Witam, jestem, tu nowy jestem świeżym kierowcą i nie znam się za bardzo jak dbać o lakiery itd, ale od przedwczoraj zauważyłem na swoim samochodzie jakieś dziwne odbarwienia i ślady zmatowiałe wybarwione wytarte nie wiem jak to nazwać. Gdy, dotykam palcem nic nie czuć żadnych kraterów czy wypukleń po prostu gładka powierzchnia ani nie czuć, żeby coś, są jakieś domowe sposoby, żeby to zeszło zniwelować itd., bardzo bym prosił o pomoc.Dodam, tylko że przedni zderzak był parę miesięcy temu spawany i malowany, ten ślad musiał się zrobić nie dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf25ss88 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Pomoże mi ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @wolf25ss88, pierwsze wygląda jak polakierowane zarysowanie/uszczerbek, a drugie jak przetarcie do bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi